КатегорииДини

Всичко за динята

 

Динята е традиционно произвеждана в град Любимец, който е известен със своите благоприятни климатични условия за отглеждането на този ароматен плод. Пушкаров Агро не просто предлага семена за отглеждане на дини, но и предоставя на своите клиенти изпитани хибриди, които се отличават с висок добивен потенциал и бързо плододаване. Тези сортове са пътят към успеха за всеки земеделски производител.

Сортовете дини, които предлагаме, се грижат за задоволяването на търсенето на пазара. Те са известни с издръжливостта си при транспорт, високото си качество и плътност, както и уеднаквената си форма и размер. При нас можете да намерите разнообразни сортове за ранно, средно и късно производство, което ви дава възможност да адаптирате отглеждането си спрямо сезонните условия и търсенето на пазара.

С гордост представяме нашето партньорство с „Syngenta“ и предоставянето на техните висококачествени семена за дини. Разнообразието от сортове включва Романза F1, Соренто F1, Бостана F1, Мирза F1, Мирсини F1, Ред Джаспър E1, Арашан F1, Морена F1, Роман F1. Тези семена са резултат от многогодишни изследвания и са гаранция за успешното ви реколтиране.

За да гарантираме успешното растежно развитие на вашите растения, предоставяме и специализирани подложки за присаждане на дини. Витали F1 е идеалната подложка за средно тежки и песъчливи почви, докато Емфъсайз F1 е предназначена за уплътнени и средно тежки почви. Тези подложки подобряват добивния потенциал и здравния статус на растенията ви.

В нашия магазин може да откриете не само семена от „Syngenta“, но и от почти всички фирми, предлагащи висококачествени сортове и подложки. Сред тях са Clause, Sakata, Enza Zaden и други, които също се гордеят със своите продукти за успешното производство на дини.

Квалифицираните ни продавач-консултанти са на разположение да ви предоставят професионални съвети – от избора на семената до успешната реколта. Всичко, което ви е необходимо, може да бъде намерено в нашия магазин – ефикасни препарати за растителна защита, торове за подхранване, както и разнообразие от консумативи.

Едно от основните предизвикателства при отглеждането на дини е борбата с болестите. Ние разбираме този аспект и предлагаме широка гама от препарати за растителна защита, които ще ви помогнат да се справите със заболявания като антракноза, брашнеста мана, мозайка и фузарийно увяхване.

Динята е плод, обичащ топлина и светлина. За да осигурите оптималните условия за растеж и развитие на растенията си, се препоръчва поставянето им на топли, рохкави и проветриви почви. Тази топлолюбива култура изисква достатъчно количество светлина, топлина и вода, за да се развие успешно. Освен това, използването на мулч може да бъде отличен начин да се запази влагата и да се съкрати вегетационният период с пет до седем дни. Тази техника подобрява температурния режим и поддържа влагата по-дълго време, а капковото напояване е предпочитан метод за поливане при използването на мулч.

За вашето удобство, Агроаптеката предоставя всичко, от което се нуждаете за успешното производство на дини

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *